Днес по Българска национална телевизия. БНТ  в предаването Денят започва“

...
Днес по Българска национална телевизия. БНТ  в предаването Денят започва“
Коментари Харесай

„Биволъ“ до БНТ: Наглите лъжи в защита на фалшификациите на Кирил и Лена могат да бъдат неопровержимо разобличени и това е неизбежно

„ Днес по Българска национална телевизия. БНТ  в предаването „ Денят стартира “ с Георги Любенов депутатката от ППДБ Мирослава Петрова ръсила лъжливи опорки по отношение на следствието за фалшификациите на юрист Лена Бориславова и съставянето на неистинен документи с погрешно наличие, с цел да стане Кирил Петков Министър на стопанската система през 2021 година и да влезе в политиката. “ Това написаха от „ Биволъ “ в своя Facebook профил.

Припомняме, че през вчерашния ден от тяхно следствие стана ясно, че Лена Бориславова е фалшифицирала подписи и е въвела погрешни данни в Агенцията по вписванията, с цел да може Кирил Петков да стане министър в служебното държавно управление на Румен Радев.

От медията са възмутени, че е поканена Мирослава, която по думите им и е вярна другарка на Бориславова и Петков, като депутатката от ППДБ е поканена, с цел да ги пази и да се опита да ги оневини. Медията дефинира това като „ обречени напъни на политическа хибридна агитация пред неопровержимите обстоятелства и доказателства! “

„ Любенов не е поканил никаква насрещна страна - публицист или член на Сдружението „ Да запазим Корал “ за обективност  Злоупотребата с народен ефир от избрани сътрудници се трансформира в порочна процедура в България. Наглите неистини могат да бъдат неопровержимо разобличени и това е неизбежно. Ние ще си свършим работата в публичен интерес! “, пишат още от „ Биволъ “.

Те са на мнение, че името им като медия първоизточник съзнателно не е упоменато от водещия Георги Любенов, с цел да нямат право на отговор. 

От „ Биволъ “ са безапелационни, че ще има нови обстоятелства за това това кой е съдействал на Лена Бориславова във подправянето на документите, технологията на измамата и къде е осъществено самото закононарушение. 

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР